Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Élet sója

Már a 3. swinger kemping nyílt Franciaországban

Nem a sátrak és a hálózsákok cserélnek gazdát a legújabb francia kempingben, hanem azok akik benne fekszenek. Igen, itt is, ahogyan a swinger klubbokban, a párcseréről szól a történet, akarom mondani a nyaralás. 

Fotó: pixabay.com

Nem tartom magam egy konzervatív nőnek, s igazából elfogadó is vagyok, de azért ezt most kihagynám. Mármint, hogy inkább elkerülném a swinger kempingeket Franciaországban. Remélem ki van táblázva rendesen Dordogne megyében, mert nagyon meglepődnék, ha valaki bekéredzkedne a sátrunkban mondjuk úgy, hátsó szándékkal. 

Viccet félretéve, nem is lenne olyan egyszerű betévedni egy ilyen kempingbe, hiszen szigorú szabályok szerint működik:

 • csak 21 év fölöttiek vehetik igénybe a kempinget, foglalhatnak szállást, illetve sátorhelyet,
 • hordani kell a színes karkötőt, amely jelzi, hogy valaki szingli vagy kapcsolatban van, s milyen szándékkal van jelen, azaz mit szeretne: párcserét, vagy közös estét,
 • fényképezni csak a privát szférában, sátrakon belül lehet, azon kívül tilos,
 • a medencében tilos a szex,
 • érvényes személyazonosítóval kell rendelkezni, stb. 

A „Le Diamant Noir“, azaz Fekete gyémánt kempingben 160 személy tud foglalni, lehet sátrat hozni, vagy lakókocsit bérelni, s áprilisi megnyitása óta folyamatosan teltházzal működnek. A két tulajdonos Mosel megyéből jött, s vízvezeték-szerelő vállalkozásuk volt. Felszámolták, majd eladták a házukat és megvették ezt a területet itt a Dordogne megyei Sainte-Alvère településen, pontosabban a mellette fekvő erdőben. Kiváló hely a hétköznapi élet és hétköznapi szokások elől való elbújásra. 

Nagyon kedves nevekkel illeték a kemping egyes utcáit: van Csókok utcája és Gyengédség utcája is. Nem hiányozhat a medence, a szauna és a jacuzzi sem, a bárban pedig minden este különböző témájú programokat szerveznek, s a vendégek már alsónemű nélkül is érkezhetnek. 

Fotó: A kemping weboldala

Legjobban az egyik francia lapnak nyilatkozó polgármester arra a kérdésre adott válaszai tetszettek, miszerint mit szólnak a környék, a kisváros lakói ahhoz, hogy itt egy ilyen kemping nyitotta meg kapuit: “Mindenki azt csinál, amit akar, manapság ezek a dolgok már teljesen normálisak, elfogadottak. Mi örülünk annak, hogy nyáron egy ilyen kempingünk, télen pedig szarvasgombáink vannak.

Ez a helyes hozzáállás. Én biztosan nem próbálom ki ezt a kempinget, de ugye mindenki azt csinál, amit akar. Ti mit gondoltok?  

Ha tetszett a cikk és szeretnél velem utazni máskor is, akkor kövesd az Élet sója blog Facebook oldalát, ahol bejárjuk az egész világot, s megosztjuk a tapasztalatainkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Norbi76 says:

  Swinger kempingbe megyek ezen a nyáron .
  Csinos hölgypartnerem keresem akinek lenne kedve velem tartani.
  Buli az élet
  Élvezzük amíg lehet. egyjobuli@freemail.hu
  Ha komolyan gondolod képpel elérhetőséggel keress meg.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!