Élet sója

A blog írója és a blog célja

Foglalkoztam kultúrával és tanítással egy alföldi településen, majd átnyargaltam jogásznak a Dunántúlra. Ez a pálya azonban túl negatív volt, s én jobban szeretem az élet sóját, az utazásokat, a gasztronómiát, a kultúrát, a művészetet, a történelmet, s mindent, ami megfűszerezi az életünket.

Abraham Lincoln szavaival élve: A végén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem mennyi élet volt éveidben.

A blogot is azért hoztam létre, hogy segítsek megfűszerezni mások életét, megosszam utazási, gasztronómia, kulturális élményeimet, s ezzel kedvet csináljak másoknak is felfedezni a világot.

Tartsatok velem és garantáltan nem lesz sótlan az életetek!

portre_nlcafera

Tünde

Ha tetszett a cikk és szeretnél velem utazni máskor is, akkor kövesd az Élet sója blog Facebook oldalát, ahol bejárjuk az egész világot, s megosztjuk a tapasztalatainkat. 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Márta Kincses says: (előzmény @Márta Kincses)

  Nagyon tetszett a Gabi beszámolója. Én is voltam Braziliában 2 hónapig, igaz hogy már 10 éve, de még mindig élénken emlékszem mindenre. Szivesen megosztanám az élményeimet, tapasztalataimat hátha segiteni tudnék azoknak akik oda szeretnének utazni.

 2. Zsuzsanna Fazekas says:

  Tényleg nagyon szépek. Majd igyekszem én is végigjárni őket, mert itt vagyok a környéken.

 3. Kosztin Tivadarné says:

  Köszönöm szépen.
  Legyen szép a napja.:-)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!